Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pressechef til DM

DM

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-10-2021
Kontakt
DM
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
Web
Kontakt
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-10-2021
Udløber
12-11-2021
Kviknummer
LJA-82840390
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Ledelse

Har du lyst til at arbejde helt tæt på den politiske ledelse i en akademisk fagforening? Kan du navigere i en politisk virkelighed, der forandrer sig hurtigt? Har du erfaring med politikområder som arbejdsmarked og uddannelse, og kan du sætte dagsordener, der former fremtidens arbejdsliv? Så er du måske den nye pressechef i DM.

Om stillingen
DMs sekretariat søger en selvstændig og strategisk tænkende pressechef. Der er tale om en stilling med en bred opgaveportefølje og en helt central rolle i organisationen. Udover erfaring med pressearbejde, medietræning og rådgivning af talspersoner er du stærk på sociale medier. Du har organisatorisk og politisk tæft og har et godt netværk med relevante journalister og medier.

Som pressechef håndterer du organisationens reaktive og proaktive pressesager i et presseteam, der udover dig selv består af en presserådgiver. I tæt samarbejde med den politiske chef og de politiske konsulenter i afdelingen følger du op på aktuelle dagsordner og får DM placeret på de områder, som vi på kort og lang bane har en strategisk interesse i at påvirke. 

Du skal på daglig basis være formandens tætte rådgiver i pressesager, i kommunikation med medlemmerne og på sociale medier. Du er holdspiller og kan skabe sammenhæng og synergi mellem presseindsatsen og DMs andre kommunikationskanaler til gavn for medlemmerne.  Du trives med en hverdag i en politisk organisation, hvor der både er brug for at tage hensyn til forskellige interesser og for handlekraft.

Vi forventer at du:

 

 

  • Har erfaring fra tilsvarende job, gerne i en politisk organisation
  • Er ekspert i at skabe mediedagsordener og ved, hvor DM ønsker en stemme
  • Skriver debatindlæg og taler
  • Bruger sociale medier naturligt som led i pressearbejdet
  • Har et stærkt journalistisk netværk og kan placere DM i medierne
  • Kan klæde formand og andre talspersoner på til interviews med stærke politiske budskaber
  • Er motiveret af at skabe resultater for akademikere sammen med dine kolleger og er idérig.
  • Overvåger mediebilledet tæt og håndterer og planlægger pressesager
  • Er fleksibel og har erfaring fra lignende stilling
  • Har en relevant journalistisk uddannelse 

 

 

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde dig en spændende stilling tæt på beslutningerne og med mulighed for gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i en organisation i fortsat udvikling.

Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår efter en individuel kontrakt.

Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest 1. januar 2021.

Stillingen er placeret i afdelingen Politik og Presse, der beskæftiger sig både med politisk interessevaretagelse, presse og betjeningen af de politiske bestyrelser i DM.

Ansøgning
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte politisk chef Lotte Grostøl på telefon 38 15 67 57 eller lgr@dm.dk.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer til os på linket nedenfor senest 7. november 2021 kl. 23.59. Første samtalerunde bliver afholdt i uge 46.

Om DM
DM er en fagforening, der sammen med mere end 60.000 medlemmer former fremtiden for det akademiske arbejdsmarked. Vi arbejder for, at vores medlemmer kan skabe et meningsfuldt arbejdsliv med plads til både karriere og privatliv. Og vi tror på, at forandringer er noget, vi opnår i fællesskab.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på akademikerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
DM
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
Web
Kontaktperson
Adresse
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-10-2021
Udløber
12-11-2021
Kviknummer
LJA-82840390
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kommunikation og medier, Ledelse
Beliggenhed