LJA-840460032022-09-19T00:00:00Tværgående PPR-koordinator 6-18 årsområdet

Jobnummer 326.0081962803633

Arbejdssted Kalundborg Kommune

Jobkategori Skoler og unge

Kontrakttype Fastansættelse

Arbejdstid Fuldtid

Ansøgningsfrist 06/10/2022

Ansættelsesdato 01/12/2022

 

Om jobbet

Tværgående PPR-Koordinator der brænder for ALLE børns trivsel, læring og positive udvikling

 

Vil du være med til at sikre at PPR kan støtte op om alle børns udvikling, læring og trivsel?

Synes du det kunne være fantastisk at få lov at sætte din viden og erfaring i spil, for at styrke et kompetent PPR? Giver dit arbejde mening, når du har ansvar, giver sparring til kollegaerne ved svære sager, og omsætter ideer til praksis, i tæt samarbejde med andre fagprofessionelle?

 

Har du lyst til at være med til at sætte en faglig retning i PPR på tværs af mono-fagligheder, at sikre vores tværgående koordinering både internt i PPR og eksternt med vores mange samarbejdspartnere? Vil du være med til at sætte en stærk kvalitetsdagsorden så PPRs arbejde kommer alle børn til gode?

 

Er du samtidig optaget af at arbejde sagsnært, både med egne sager og med ansvar for sagsgennemgange på tværs af PPR for børn og unge på 6-18 års området? Kan du give tværfaglig sparring og vejledning med både PPR-medarbejdere og ledere og medarbejdere på tværs? Og har du samtidig mod på at koordinere fagteamets løbende faglige retning og arbejde i enten psykologisk team eller i logopædisk team på tværs?

 

Møder du andre med empati, tillid og anerkendelse? Gør det heller ikke noget at du bliver en del af en afdeling, hvor du vil indgå som en naturlig del af den samlede faglige ledelse og retning på tværs af PPR? Brænder du også for at skabe gode relationer, at sætte fokus på børns sociale kontekster og børns trivsel, som resten af PPR?

 

og hvad med ugentlig ledersparring og supervision? Det får du nemlig også hos os!

 

Så kan det være, du er vores tværgående PPR-koordinator for 6-18 årsområdet, med særlig vægt på koordinering af PPRs tværprofessionelle arbejde i skoler.

 

Din profil

PPR- Koordinator med engagement i børns trivsel og læring

I PPR leder vi efter dig, der drives af at gøre en forskel, være den som teamet altid kan regne med, og den der har barnet i fokus i alle opgaver. Du skal arbejde relationelt, og være i tæt samarbejde med ledelsen i PPR, PPR-koordinator på dagtilbudsområdet samt alle øvrige samarbejdspartnere i det tværprofessionelle samarbejde.

 

Dine primære arbejdsopgaver bliver

  • Tværgående koordinering af PPRs arbejde på 6-18års området, herunder ansvaret for at udvikle samarbejdet på tværs, så det bedst muligt understøtter kvalitet i skoler.

  • Monofaglig koordinering af enten Logopæd team eller Psykologisk team, med henblik på tydelig faglig retning og opdatering indenfor lovgivning, forskning, procedurer mv. i tæt samarbejde med teamets øvrige medlemmer.

  • At være med til at understøtte sammenhængen mellem trivsel og faglige udvikling for PPR i dagligdagen, herunder også at sikre at nyansatte kommer godt ind egne opgaver.

  • At være tæt på praksis, at deltage på samarbejdsmøder, og også mulighed for at have egne PPR-opgaver på skole med ansvar, afhængigt af interesse og kompetencer. 

 

Fagligt og personligt forestiller vi os at du:

  • Har en relevant uddannelse, og fx er autoriseret psykolog, cand.pæd.psyk eller logopæd. Det vigtige er at du har erfaring med PPR og har interesse for det almene børne- og ungeområde på tværs af PPRs mange ansvarsområder (herunder både psykologiske, sproglige og udviklingsmæssige).

  • Gør dig tanker om og har ideer til hvordan PPRs funktioner bedst muligt udfoldes og udvikles i den kommende tid.

  • Kan give sparring til PPRs mange forskellige fagligheder, og naturligt møder andre med professionalisme, empati og anerkendelse.

  • Er ambitiøs på børnenes vegne og er som person vedholdende.

 

Alt efter dine interesser og kompetencer vil det være muligt at kombinere stillingen med bl.a. supervision af psykologer, cool kids gruppeledelse eller andre fagfaglige opgaver, du vil have mulighed for at få indflydelse på sammensætningen af opgaver i dialog med PPR-leder.

 

Vi lægger vægt på at du har relevante erfaringer i forvejen, og får mulighed for at sætte dem i spil i dagligdagen. Hos os vil du blive mødt af hjælpsomme kollegaer, og få en grundig introduktion til dine opgaver, sideløbende med at du kommer godt i gang med at møde alle dine nye samarbejdspartnere i praksis.

 

Derfor skal du vælge os

Din nye arbejdsplads i PPR - Arbejdsglæde, meningsfuldhed og faglig udvikling

Du kan se frem til at blive del af et dynamisk og udviklingsorienteret PPR. Du vil opleve at have stor frihed og løbende samtidig have mulighed for tæt sparring, indflydelse på opgaverne og vidensdeling. Du får en tæt ledelsessparring, og et onboardingforløb, som sikrer dig at du kommer grundigt ind i dine opgaver, og får en god start hos os.

 

Vi tror på, at åben dialog, anerkendelse og godt kollegaskab er vejen til et godt arbejdsmiljø, og det er vigtigt for os, at du trives og lykkes med dine opgaver. Generelt kommer du ind i en afdeling hvor vi deler vores erfaringer, og hvor vi gerne vil udvikle vores praksis sammen hos os er det vigtigt at vi sammen skaber en arbejdsplads hvor man trives og udvikler sig fagligt. Du vil opleve at have let adgang til sparring med dine kollegaer både internt og på tværs, og fokus på løbende faglige input, faglige cafeer, og vidensdelingsmøder mv. Hvortil vi alle bidrager på tværs.

 

Vi kan lide at grine sammen, og det sociale er en vigtig del af vores afdeling, derfor gør vi også løbende forskellige ting sammen udenfor arbejde, fx har vi for nyligt været en fælles tur i bowlinghallen, en tur ude at spise, og vi har løbende sociale og faglige arrangementer som vi følges ad til fx foredrag eller en tur i biografen.

 

Supervision - du vil modtage supervision hos os.

 

PPR koordinatoren og organisationen - tættere på børnene

Du får en fast arbejdsplads til rådighed på Kalundborg rådhus, hvor din hverdag vil foregå både på rådhuset og på dagtilbud på tværs af kommunen: Blandt børn, medarbejdere og forældre. På den måde bliver det muligt for dig at koordinere på tværs, men samtidigt at opbygge tætte relationer til de teamledere lokalt og på tværs, og støtte op om PPRs opgaver på tværs.

 

Koordinatorfunktionen er både tværgående for alle PPR-fagligheder og monofaglig. Stillingen er den ene af 2 koordinatorer i PPR på hhv. 0-6 årsområdet og på 6-18 årsområdet. Ansvaret for den monofaglige koordinering på hhv. Logopædisk team og Psykologisk Team vil blive varetaget af PPR-koordinatorerne i samarbejde med medarbejdere.

 

PPR-afdelingen er en del af Fagcenter Børn, Læring og Uddannelse (BLU). I PPR får du kollegaer der er psykologer, pædagogisk-psykologiske konsulenter, inklusionsvejledere, tale-hørekonsulenter, fysioterapeut og ergoterapeut samt administrative medarbejdere. Vi brænder for vores arbejde og vi er som afdeling og i de enkelte teams optaget af at udvikle og forbedre vores praksis løbende.

 

Vi samarbejder bredt med skoler og dagtilbud igennem Kalundborg Kommunes Samarbejdsmodel.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til gældende overenskomst.

 

Stillingen er på 37 timer og indebærer i høj grad mulighed for fleksibilitet og balance, med selvstændig tilrettelæggelse af arbejdstiden, afstemt med opgaver.

 

Kørekort B er påkrævet.

 

Hvis du vil vide mere

Kontaktinformationer og ansættelsesvilkår

Vi ser frem til at høre fra dig, og du er meget velkommen til at kontakte Leder af PPR Lise Marie Ebdrup på mobil 23 41 31 72 for yderligere oplysninger. Læg gerne en besked eller send en SMS hvis opkaldet ikke kan besvares i første omgang.

 

Her er en lille film med en præsentation af Fagcenter Børn, Læring og Uddannelse:

 

Kalundborg Kommune BLU Final | Get this video (skyfish.com)

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist og samtaler

Vi skal have din ansøgning senest 6. oktober kl. 12.00

 

Vi forventer at holde samtaler d. 10. oktober: 8.15 til 16.00

 

Vi forventer at holde 2. samtale d. 11. oktober: 8.30 til 12.30

 

Tiltrædelse gerne 1. december 2022, ellers efter aftale.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

 

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

 

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

 

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien Karriere på Kalundborgsk. I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

 

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

 

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

 

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

101IDK_DG_PSYDKDanmark2022-10-06T00:00:000000https://kalundborg.dk/kommunen/job-i-kommunen/ledige-stillinger/rekruttering/searchagent/apply?jobId=PUFFK026203F3VBQBV76GLOTE-298692&langCode=da_DKEuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandKalundborg1889737Kalundborg Kommune - PPR11Holbækvej 141 B4400Kalundborg0DKDanmarkDKDanmark1889737_logo_large.jpgwww.kalundborg.dk1889737_logo_small.jpg155.5365590011.232187003269854140DKDanmarkDKDanmark8FuldtidPsykologjob026-09-202202-10-202273Administration199Behandling og sundhed206Konsulent og rådgivning326985414DKDanmarkda-DK
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tværgående PPR-koordinator 6-18 årsområdet

Kalundborg Kommune - PPR

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
19-09-2022
Kontakt
Kalundborg Kommune - PPR
Holbækvej 141 B
4400 Kalundborg
Fax
0
Praktisk information
Oprettet
19-09-2022
Udløber
06-10-2022
Kviknummer
LJA-84046003
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning

Jobnummer 326.0081962803633

Arbejdssted Kalundborg Kommune

Jobkategori Skoler og unge

Kontrakttype Fastansættelse

Arbejdstid Fuldtid

Ansøgningsfrist 06/10/2022

Ansættelsesdato 01/12/2022

 

Om jobbet

Tværgående PPR-Koordinator der brænder for ALLE børns trivsel, læring og positive udvikling

 

Vil du være med til at sikre at PPR kan støtte op om alle børns udvikling, læring og trivsel?

Synes du det kunne være fantastisk at få lov at sætte din viden og erfaring i spil, for at styrke et kompetent PPR? Giver dit arbejde mening, når du har ansvar, giver sparring til kollegaerne ved svære sager, og omsætter ideer til praksis, i tæt samarbejde med andre fagprofessionelle?

 

Har du lyst til at være med til at sætte en faglig retning i PPR på tværs af mono-fagligheder, at sikre vores tværgående koordinering både internt i PPR og eksternt med vores mange samarbejdspartnere? Vil du være med til at sætte en stærk kvalitetsdagsorden så PPRs arbejde kommer alle børn til gode?

 

Er du samtidig optaget af at arbejde sagsnært, både med egne sager og med ansvar for sagsgennemgange på tværs af PPR for børn og unge på 6-18 års området? Kan du give tværfaglig sparring og vejledning med både PPR-medarbejdere og ledere og medarbejdere på tværs? Og har du samtidig mod på at koordinere fagteamets løbende faglige retning og arbejde i enten psykologisk team eller i logopædisk team på tværs?

 

Møder du andre med empati, tillid og anerkendelse? Gør det heller ikke noget at du bliver en del af en afdeling, hvor du vil indgå som en naturlig del af den samlede faglige ledelse og retning på tværs af PPR? Brænder du også for at skabe gode relationer, at sætte fokus på børns sociale kontekster og børns trivsel, som resten af PPR?

 

og hvad med ugentlig ledersparring og supervision? Det får du nemlig også hos os!

 

Så kan det være, du er vores tværgående PPR-koordinator for 6-18 årsområdet, med særlig vægt på koordinering af PPRs tværprofessionelle arbejde i skoler.

 

Din profil

PPR- Koordinator med engagement i børns trivsel og læring

I PPR leder vi efter dig, der drives af at gøre en forskel, være den som teamet altid kan regne med, og den der har barnet i fokus i alle opgaver. Du skal arbejde relationelt, og være i tæt samarbejde med ledelsen i PPR, PPR-koordinator på dagtilbudsområdet samt alle øvrige samarbejdspartnere i det tværprofessionelle samarbejde.

 

Dine primære arbejdsopgaver bliver

  • Tværgående koordinering af PPRs arbejde på 6-18års området, herunder ansvaret for at udvikle samarbejdet på tværs, så det bedst muligt understøtter kvalitet i skoler.

  • Monofaglig koordinering af enten Logopæd team eller Psykologisk team, med henblik på tydelig faglig retning og opdatering indenfor lovgivning, forskning, procedurer mv. i tæt samarbejde med teamets øvrige medlemmer.

  • At være med til at understøtte sammenhængen mellem trivsel og faglige udvikling for PPR i dagligdagen, herunder også at sikre at nyansatte kommer godt ind egne opgaver.

  • At være tæt på praksis, at deltage på samarbejdsmøder, og også mulighed for at have egne PPR-opgaver på skole med ansvar, afhængigt af interesse og kompetencer. 

 

Fagligt og personligt forestiller vi os at du:

  • Har en relevant uddannelse, og fx er autoriseret psykolog, cand.pæd.psyk eller logopæd. Det vigtige er at du har erfaring med PPR og har interesse for det almene børne- og ungeområde på tværs af PPRs mange ansvarsområder (herunder både psykologiske, sproglige og udviklingsmæssige).

  • Gør dig tanker om og har ideer til hvordan PPRs funktioner bedst muligt udfoldes og udvikles i den kommende tid.

  • Kan give sparring til PPRs mange forskellige fagligheder, og naturligt møder andre med professionalisme, empati og anerkendelse.

  • Er ambitiøs på børnenes vegne og er som person vedholdende.

 

Alt efter dine interesser og kompetencer vil det være muligt at kombinere stillingen med bl.a. supervision af psykologer, cool kids gruppeledelse eller andre fagfaglige opgaver, du vil have mulighed for at få indflydelse på sammensætningen af opgaver i dialog med PPR-leder.

 

Vi lægger vægt på at du har relevante erfaringer i forvejen, og får mulighed for at sætte dem i spil i dagligdagen. Hos os vil du blive mødt af hjælpsomme kollegaer, og få en grundig introduktion til dine opgaver, sideløbende med at du kommer godt i gang med at møde alle dine nye samarbejdspartnere i praksis.

 

Derfor skal du vælge os

Din nye arbejdsplads i PPR - Arbejdsglæde, meningsfuldhed og faglig udvikling

Du kan se frem til at blive del af et dynamisk og udviklingsorienteret PPR. Du vil opleve at have stor frihed og løbende samtidig have mulighed for tæt sparring, indflydelse på opgaverne og vidensdeling. Du får en tæt ledelsessparring, og et onboardingforløb, som sikrer dig at du kommer grundigt ind i dine opgaver, og får en god start hos os.

 

Vi tror på, at åben dialog, anerkendelse og godt kollegaskab er vejen til et godt arbejdsmiljø, og det er vigtigt for os, at du trives og lykkes med dine opgaver. Generelt kommer du ind i en afdeling hvor vi deler vores erfaringer, og hvor vi gerne vil udvikle vores praksis sammen hos os er det vigtigt at vi sammen skaber en arbejdsplads hvor man trives og udvikler sig fagligt. Du vil opleve at have let adgang til sparring med dine kollegaer både internt og på tværs, og fokus på løbende faglige input, faglige cafeer, og vidensdelingsmøder mv. Hvortil vi alle bidrager på tværs.

 

Vi kan lide at grine sammen, og det sociale er en vigtig del af vores afdeling, derfor gør vi også løbende forskellige ting sammen udenfor arbejde, fx har vi for nyligt været en fælles tur i bowlinghallen, en tur ude at spise, og vi har løbende sociale og faglige arrangementer som vi følges ad til fx foredrag eller en tur i biografen.

 

Supervision - du vil modtage supervision hos os.

 

PPR koordinatoren og organisationen - tættere på børnene

Du får en fast arbejdsplads til rådighed på Kalundborg rådhus, hvor din hverdag vil foregå både på rådhuset og på dagtilbud på tværs af kommunen: Blandt børn, medarbejdere og forældre. På den måde bliver det muligt for dig at koordinere på tværs, men samtidigt at opbygge tætte relationer til de teamledere lokalt og på tværs, og støtte op om PPRs opgaver på tværs.

 

Koordinatorfunktionen er både tværgående for alle PPR-fagligheder og monofaglig. Stillingen er den ene af 2 koordinatorer i PPR på hhv. 0-6 årsområdet og på 6-18 årsområdet. Ansvaret for den monofaglige koordinering på hhv. Logopædisk team og Psykologisk Team vil blive varetaget af PPR-koordinatorerne i samarbejde med medarbejdere.

 

PPR-afdelingen er en del af Fagcenter Børn, Læring og Uddannelse (BLU). I PPR får du kollegaer der er psykologer, pædagogisk-psykologiske konsulenter, inklusionsvejledere, tale-hørekonsulenter, fysioterapeut og ergoterapeut samt administrative medarbejdere. Vi brænder for vores arbejde og vi er som afdeling og i de enkelte teams optaget af at udvikle og forbedre vores praksis løbende.

 

Vi samarbejder bredt med skoler og dagtilbud igennem Kalundborg Kommunes Samarbejdsmodel.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til gældende overenskomst.

 

Stillingen er på 37 timer og indebærer i høj grad mulighed for fleksibilitet og balance, med selvstændig tilrettelæggelse af arbejdstiden, afstemt med opgaver.

 

Kørekort B er påkrævet.

 

Hvis du vil vide mere

Kontaktinformationer og ansættelsesvilkår

Vi ser frem til at høre fra dig, og du er meget velkommen til at kontakte Leder af PPR Lise Marie Ebdrup på mobil 23 41 31 72 for yderligere oplysninger. Læg gerne en besked eller send en SMS hvis opkaldet ikke kan besvares i første omgang.

 

Her er en lille film med en præsentation af Fagcenter Børn, Læring og Uddannelse:

 

Kalundborg Kommune BLU Final | Get this video (skyfish.com)

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist og samtaler

Vi skal have din ansøgning senest 6. oktober kl. 12.00

 

Vi forventer at holde samtaler d. 10. oktober: 8.15 til 16.00

 

Vi forventer at holde 2. samtale d. 11. oktober: 8.30 til 12.30

 

Tiltrædelse gerne 1. december 2022, ellers efter aftale.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

 

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

 

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

 

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien Karriere på Kalundborgsk. I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

 

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

 

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

 

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på akademikerjob.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Kalundborg Kommune - PPR
Holbækvej 141 B
4400 Kalundborg
Fax
0
Praktisk information
Oprettet
19-09-2022
Udløber
06-10-2022
Kviknummer
LJA-84046003
Jobtype
Fuldtid
Fag
Administration, Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed