Information til jobannoncører

Få flere kvalificerede ansøgere.

Akademikerjob.dk er DM’s jobportal. Akademikerjob korresponderer med DM’s fagblad Akademikerbladet, som udsendes til ca. 46.000 akademikere, samt et nyhedsbrev der udsendes hver uge.

Akademikerjob er din vej til højtuddannede og kvalificerede medarbejdere. Akademikerjob henvender sig til en bred skare af relevante jobsøgere, da magistre varetager næsten alle akademiske funktioner; undervisere, forskere, ansatte i det private erhvervsliv eller den offentlige administration kan alle findes blandt magistrene.

Med en jobannonce på Akademikerjob får du målrettet kontakt til jobsøgende akademikere med en humanistisk, natur- eller samfundsvidenskabelig universitetsuddannelse.

Få kontakt til de rette kandidater - også dem som er i job
Når du opretter en jobannonce på Akademikerjob, rammer du målrettet de aktive jobsøgere. Men hvordan kommer du i kontakt med attraktive passive jobsøgere?
Da denne gruppe i mindre grad orienterer sig om nye jobmuligheder via Akademikerjob søgefunktioner, nås den bedst gennem andre medier. Kombiner derfor din jobannonce på Akademikerjob med en printannonce i Akademikerbladet eller et joblink i DM’s nyhedsbrev - så får du en mere effektiv eksponering af dit stillingsopslag overfor både aktive og passive jobsøgende.

Kontakt
Ønsker du at annoncere, eller har du spørgsmål, så kontakt Dansk Mediaforsyning på tlf.: 7022 4088. Du er også velkommen til at sende din annonceordre til ajob@dmfnet.dk hvorefter vi sørger for, at din stillingsannonce bliver oprettet på Akademikerjob

Klik her - og læs mere om annoncering på Akademikerjob

Pakkeløsninger :

farvescala